Tornen les competicions amb el Campionat d’Espanya per Equips

Aquest cap de setmana s’han reprès les competicions per equips amb la celebració de dues eliminatòries del Campionat d’Espanya.

Per un costat l’Equip Absolut Masculí s’enfrontava en la 2a ronda de la fase de grups al R.A.C.E de Madrid. Després de la victòria en la primera jornada contra el CT Olot afrontava aquesta eliminatòria amb opcions de classificar-se ja per la segona fase de la competició. Començava la jornada amb una victòria contundent per 60 a 60 del nostre núm 5 Roger Jové que posava el 1 a 0 a l’eliminatòria. El RACE empatava a un guanyant el partit del número 2 Victor Medina per 46 / 36 . Joan Moreno ens tornava a donar avantatge guanyant el partit número 4 per 62 i 63 , i a la vegada replicaven els madrilenys amb l’empat a 2 gràcies a la seva victòria contra el nostre núm 3 DIdac Jimenez. En el darrer partit d’individuals Estanis Jimenez ens tornava a posar per davant abans de jugar-se els dos dobles decisius. I guanyava el partit entre les números 1 per 62 i 61.

En els dos dobles finals per resoldre la eliminatòria , la nostra parella número 1 Jimenez/ Jové aconseguien imposar-se per un clar 62 i 63 aconseguint així el darrer punt que ens donava la victòria a la eliminatòria i aconseguir així la classificació com a primers de grup en la següent fase de promoció d’ascens a segona categoria.

Per altra banda l’Equip Absolut Femení jugava la seva primera eliminatòria en el Campionat d’Espanya per Equips a Cartagena. En el format de les noies , es juga al millor de 5 partits (4 individuals i 1 doble). En una jornada marcada pel fort vent, començava bé l’eliminatòria per les andreuenques. Laia Martí s’imposava per 62 64 a la jugadora local. L’equip de Cartagena remuntava la eliminatòria guanyant els partits de les números 2 i 3 a Elena Gaspar 06-26 i Sara Abreu 26 36 . I en el darrer partit d’individuals , després de 3 hores d’intensa emoció , Marina Gil aconseguia portar la eliminatòria al doble decisiu. 67 / 76 / 62.

En el doble decisiu Gaspar / Gil no van tenir la mateixa fortuna que l’Equips masculí i no van poder aconseguir la victòria a la eliminatòria.

En resum gran jornada de tennis tan a casa com a fora. Agraïr a tots els que heu ajudat als equips amb el vostre suport, i a seguir recollint exits!!!