Eliminatòries del Campionat d’Espanya per Equips

Aquest darrer cap de setmana, s’ha disputat a Madrid la primera eliminatòria de la fase de grups del Campionat d’Espanya Absolut per Equips masculins.

L’equip rival era el Real Club Deportivo de la Puerta de Hierro. Degut a la pluja del cap de setmana, la jornada es va jugar en les pistes 2 indoor del club

Van iniciar els partits els números 1 i 4 respectivament. Victor Medina va guanyar el seu partit en 3 sets 61/26/63 i Alex Mateu també va resoldre el seu partit en 3 sets 64/67/64

Això posava un favorable 2 a 0 a favor dels andreuencs. Entraven a pista els números 2 i 5 on Dídac Jimenez va acabar perdent per un ajustat 46/46 i Joan Moreno guanyava en un apretat partit per 64/76, Això deixava un 3 a 1 a favor i mancava un sol partit d’individuals. L’Estanis Jimenez va tancar la eliminatòria per 76/62 i posava el 4 a 1 que donava la victòria al CN Sant Andreu en aquesta primera jornada de la fase de grups. El resultat final fou de 6 a 1 perquè l’equip contrari ens va donar els 2 dobles en joc.

La propera eliminatòria es jugarà a la instal.lació Fabra el proper diumenge 1 d’octubre contra el club Tenis Norte León.

Per altra banda l’Equip Femení que va jugar va dues setmanes la Fase de Grups del Campionat d’Espanya per Equips, haurà d’intentar mantenir la categoria, jugant-se la permanència contra el Club Español de Tenis de Valencia.