Darrers resultats Campionat de Catalunya per Equips

Durant aquests darers mesos de febrer i març, s’han anat disputant els Campionats de Catalunya per Equips de Tennis. Els equips aleví masculí , infantils masculí i femení i l’absolut masculí , han estat els nostres representants en aquestes competicions.

L’aleví masculí , s’enfrontava en primera ronda al CT Sant Pol, i aconseguia una còmode victòria per 4 a 1. En segona ronda, seria el CT Lleida qui passaria ronda després d’una eliminatòria molt ajustada que va anar als dobles decisius (3 a 4 per l’equip Lleidatà).

En categoria infantil, les nostres noies passaven directament primera ronda en el quadre, i en segona ronda s’enfrontaven al CE Laietà. El resultat demostra que no varen tenir opcions de passar ronda. 4-0 Per altra banda els nois, en primera ronda s’enforntaven al CT Canet i guanyàven amb molta solvència 5 a 0 i en 2a ronda tot i tenir molts partits ajustats de marcador, perdien l’eliminatòria per 4 a 1.

L’equip absolut masculí , també ha competit en el Catalunya de 3a categoria jugant en 1a ronda contra el cap de sèrie num1 del torneig CNT Sant Cugat i perdent la seva eliminatòria en els 2 dobles decisius després d’anar 3 a 2 guanyant en els partits individuals. Al final 3 a 4 per l’equip de Sant Cugat.

Aquí teniu un breu resum fotogràfic de les eliminatòries