Campions de la Lliga del Barcelonès categoria Juvenil masc

L’ equip Juvenil masculí s’ha porclamat aquest passat dissabte Campió de la Lliga del Barcelonès després de superar al RC Polo en la final per un marcador de 1 a 3. Després d’una fase regular on van acabar 2ons classificats darrera del RC Polo, han aconseguit capgirar la classificació en la final a partit únic i a casa dels primers classificats de la lliga.

L’eliminatòria va començar per sota en el marcador doncs RC Polo es va endur el punt del seu jugador núm 4 al gunayar a Celestino Muñoz per 6-3 / 6-3. Aviat es va igualar la eliminatòria amb la victòria de Jordi Martí 6-4/6-2. Els dos darrers partits d’individuals es van resoldre en els super-tiebreaks definitius després de remuntar un set en contra en els dos partits. Finalment Albeert Sorinas i Pol Casademunt van certificar la victòria en els seus partits i d’aquesta manera endur-se la competició. Felicitats a tots els integrants de l’equip durant la temporada.

Equip Juvenil: Arnau Gonzalez , Jan Guich, Jordi Martí, Albert Sorinas, Pol Casademunt, Alex Bescós, Pau VIdal, Dani Escuer, Celestino Muñoz, Sergi Mellado, Alex Gomez.