A la final del Campionat de Catalunya Cadet per Equips

En la eliminatòria de semifinals del Campionat de Catalunya Cadet, els nostres nois es jugaven el passi a la final contra el cap de sèrie n’umero 2 de la competició el CT Lloret.

ls partits van començar puntuals a les 9h a les pistes de Lloret. El primer punt va caure rapidament del nostre costat quan Martí Gil es va imposar per 62 / 61 a Miquel Gallego. Els dos altres partits en joc s’anaven al tercer set, i donaven certa incertesa a la eliminatòria , però finalment també van caure del nostre costat. Dídac Jimenez es va imposar a Victor Molina 46 / 76 / 60 i Dani Gàsquez a Jan Sànchez per 36 / 64 / 62. De moment la eliminatòria molt favorable als nostres cadets per 3 a 0. Només mancava 1 punt per arrodonir el passi a la final, i aquest punt el va aconseguir en Pol Casademunt al tancar el seu partit contra Pol Cunill per un resultat de 75 / 62. Ja era una realitat el proper cap de setmana el nostre equips Cadet Mascuí jugarà la final del Campionat de Catalunya Cadet per Equips. En el darrer punt de la eliminatòria contra el CT Lloret l’Àlex Gòmez va caure derrotat per 63 / 63 contra Xavier Hernàndez deixant un resultat final de CT Lloret 1 – CN Sant Andreu 4

La final es jugarà el proper Dissabte a les pistes del CT La Genera. Cap de sèrie número 1 del torneig. Molta SORT !!!!

Per altra banda , el nostre equip Cadet Femení es jugava el passi a semifinals també en terres gironines contra el CT Girona.

Malauradament els resultats no van acompanyar i les locals van guanyar clarament la eliminatòria per 4 a 0.

Els resultats van de les eliminatòries van ser:

CADET MASCULÍ CT LLORET 1 – CN SANT ANDREU 4

Victor Molina – Dídac Jimenez 64 / 67 / 06

Miquel Gallego – Martí Gil 26 / 16

Jan Sanchez – Dani Gàsquez 63 / 46 / 26

Pol Cunill – Pol Casademunt 57 / 26

Xavier Hernàndez – Alex Gómez 63 / 63

CADET FEMENÍ CT GIRONA 4 – CN SANT ANDREU 0

Eva Boadas – Laia Gonzàlez 60 / 62

Adriana Becerra – Clàudia Moreno 64 / 64

Marta Macarulla – Alba de Dios 62 / 61

Júlia Buso – Maria Ruppmann 60 / 61